…Wist je dat…

De allereerste crazy creatures in mijn tekeningen uit ecolinevlekken geboren waren? En dat ze met een héél klein beetje fantasie ook her en der te zien zijn in gek opgehangen jassen, of in de knoop van een tas? Ze zijn er al, je ziet ze gewoon ineens, en kunt ze daarna niet meer ‘ont’ zien.
Ze lijken te bestaan vanuit toeval. Ook in de natuur kun je ze zien, deze natuur wezens, al zijn ze dan wat vluchtiger.
Het zijn wezens van Liefde ❤

Natuurwezens ontmoeten

In 2019 deed ik de zomercursus ‘Natuurwezens Ontmoeten’, in Frankrijk bij Centrum La Genête.
Daar werkt Michiel Rietveld samen met zijn vrouw Truuska Maria aan hun prachtige ideaal. Michiel was docent aan de biologisch dynamische landbouwopleiding die ik volgde bij Kraaybeekerhof, enige jaren geleden. In deze zomercursus leerde ik o.a. dat natuurwezens, proceswezens zijn. We kunnen hen op positieve wijze aan het werk zetten met onze zuiverste zielskracht. Hebben we een materialistisch georiënteerde zielskracht èn ontkennen we hen, dan werken ze verhardend.
Benaderen we ze met een open, spirituele gezindheid, voor een verantwoorde verdere ontwikkeling van zowel mens als aarde, dan voegen zij ze zich daarin natuurlijker.
Onze innerlijke geesteshouding doet er dus toe.

Ik ben hen graag van dienst, en wil mijn werk doen vanuit een zo volledig mogelijk innerlijke aanwezigheid. Bewust, met gerichte aandacht. Niet altijd de gemakkelijkste opgave, maar zowel in mijn werk, bij het tekenen als in het dagelijks leven blijf ik hiermee oefenen.

Luchtwezens

Na deze cursus ben ik aan t ‘werk’ gegaan, met het vormen van een beeld waardoor ik het natuurwezen fysiek als vorm in mijn tekeningen kan brengen. Ik realiseerde me dat de crazy creatures die ik al een tijd tekende, er wel op leken. Ik borduurde dus eigenlijk door op wat ik al had gevonden.
In mijn tekeningen zijn luchtwezens, vuurwezens en aardewezens ontstaan. Ze zijn te koop in de vorm van stempels en ansichtkaartjes. De ansichtkaartjes zijn verkrijgbaar bij de verkooppunten van Fannie Coenen Art with Love.

Het luchtwezen vind je ook in mijn logo terug.
Als dwaallichtjes van de lucht, zien ze er in mijn tekeningen uit als een glimlachend wolkje met het ❤ op de goede plek.
Luchtwezens dragen zorg voor de etherische kracht van het licht, en brengen deze naar planten, bloemen en in het boomleven. En wat mij betreft ook naar de mensen.
Door het versturen van mijn ansichtkaarten geef je ze een héél groot bereik.

logo Fannie Coenen Art with Love