Kaartverrassing

Cadeautjes krijgen is voor iedereen leuk. Voorals als het mooie, originele kaartjes zijn, waar je zelf weer iemand blij mee kan maken!
Met KaartVerrassing krijg jij (of een andere gelukkige) ze gewoon thuisbezorgd. Je hoeft er niet eens voor thuis te blijven want het past door de brievenbus!

Je kunt 4 of 6 kaarten versturen uit de volgende 4 thema’s: Natuur, Mandala, Fantasie of Assorti. ‘Natuur‘ en ‘Mandala‘ spreken voor zich, hoewel daar ook Inkleurbare kaarten van zijn; bij ‘Fantasie’ kun je denken aan de Goudprint kaarten en de Crazy Creatures kaarten. Wil je het allemaal, kies dan voor ‘Assorti‘.
KaartVerrassing zou Kaartverrassing niet zijn als het niet een verrassing is wat je precies krijgt uit je gekozen thema. 😉

Ga je voor extra feestelijk, dan kun je het cadeau compleet maken met een kleurig, handgemaakte vilten kaartmapje van UMH Creaties waar maximaal 6 vierkante dubbele kaarten mèt enveloppen precies inpassen.
(En ja: welke kleur je krijgt is een verrassing!!)

 

Bestelformulier

Dit is geen officiële webshop waarbij je op het product klikt om het te bestellen.
Hier gaat het old fashion: vul de gevraagde gegevens in op het formulier en krijg van mij de betalingsgegevens per mail. Wil je liever per tikkie betalen, geef dan ook je mobiele telefoonnummer op. Heb je een vraag, klik dan hier voor het contactformulier.

Type abonnement

Thema

Toestemming

1 + 6 =