+31 6 47870270 info@fanniecoenen.nl
kerstkaart natuurwezentje met zonnebloem met envelop

6 Zonnebloem
enkele kaarten met rode envelop €7,50

kerstkaart natuurwezentje met helleborus met envelop

6 Helleborus
enkele kaarten met rode envelop €7,50


kerstkaartsetje met natuurwezen met zonnebloem en helleborus

3 Zonnebloem en 3 Helleborus
enkele kaarten met rode envelop €7,50

Kerstkaarten – met biologisch bloemenzaad

Ik heb op mijn kerstkaart van 2022 een natuurwezentje getekend. Ze houd een gedroogde zonnebloem omringd met stralende kerstlichtjes omhoog. Links en rechts komen vogeltjes aanvliegen. De symboliek van de zonnebloem vind ik erg passend voor de kerstperiode: betrokkenheid, toewijding en warmte. Laten we elkaar in het lichte hart blijven ontmoeten, en met elkaar delen wat we hebben. Of dat nu aandacht is, licht, voedsel of warmte.
‘Zonnebloem’ vormt een setje samen met het kaartje wat ik vorig jaar tekende,  ‘Helleborus’. Beide kaartjes blijven in het kerstassortiment.

Een paar jaar geleden gaf ik kleine zakjes biologisch bloemzaadmengsel weg bij iedere set kaarten die ik verkocht. Er zijn nog 28 gevulde zakjes over die ik toen had gemaakt, en dik een kilo los bloemzadenmengsel. De kiemkracht is wel wat afgenomen, maar ik strooi ze nog steeds her en der rond in de berm, op mijn balkon en in mijn moestuin, en er komt nog altijd een en ander van op. In het zadenmengsel zit o.a zonnebloem, phacelia, kaasjeskruid, goudsbloem, komkommerkruid, boekweit ea eenjarige bloemen.

* Vanwege de gestegen papier, en drukprijzen kan ik de kaarten niet meer aanbieden incl verzendkosten. Verzendkosten voor 6 kaarten: €2,75. Vanaf 6 kaarten: € 3,95.

Bestellen