Kunst in opdracht

De afgelopen 6 jaar heb ik zeer uitéénlopende opdrachten gedaan. Ik maakte tuinaquarellen, tekende op notitieboekjes, op een skihelm, en winkelramen. Ik kreeg een opdracht om de achtergrond van etiketten voor een honingpot te maken. Ik maakte het ontwerp voor een trouwkaart, een logo, een geboortekaartje, en een huwelijksmandala. Verder heb ik heel veel intuïtieve kunstwerken gemaakt. Dank aan iedereen die mij een opdracht gaf. Wil je wat recensies lezen van klanten? Klik dan hier.

Helaas is het niet meer mogelijk je eigen kunstwerk te bemachtigen. Ik heb mijn werk in opdracht voor onbepaalde tijd stilgelegd.

Als kunstenaar behoud ik het auteursrecht op alles wat ik getekend heb. Ook als het jouw eigen idee was, in opdracht voor jou als klant.
Dat betekent dat je de tekening of het schilderij niet zomaar voor elk doeleinde mag gebruiken. Tekeningen mogen niet veranderd worden en ik behoud het recht op naamsvermelding mocht je het willen delen op internet of elders.

Tuin-aquarel

Jouw unieke idee

Intuïtieve kunst

Tuin-aquarel

Ik zorg er met mijn tuin aquarellen voor dat je de lievelingsplekjes in je tuin altijd bij je kunt hebben, waar je ook woont.
Ik heb verschillende aquarellen geschilderd, ter plekke en ook vanaf heldere, goede kleurenfoto’s.

Kenmerkend voor mijn aquarelwerk is

dat het een vrij gedetailleerde potloodtekening is, ingekleurd met aquarelverf en aquarelpotloden. Mijn tekenstijl komt niet zo tot zijn recht met uitsluitend grote oppervlakten.

Jouw unieke idee

Ik behoud graag ruimte voor mijn eigen intuïtieve invulling en inspiratie. Een aantal opdrachten die ik gedaan heb; etikettes voor honingpotjes, een trouwkaartje, een geboortekaartje, een logo voor een yogastudio. Ik maakte ook een gepersonaliseerde skihelm, en notitieboekjes als unieke relatiegeschenken.

Dank je wel voor je vertrouwen in mij en mijn werk. Ik hoop dat mijn tekeningen je veel goeds hebben gegeven.

Intuïtieve kunst

Ik heb diverse kunstwerken gemaakt, deze waren allen persoonlijk afgestemd op de energie en het wezen van de ontvanger. Hierbij liet ik me leiden door mijn ingevingen, door het spel van licht en schaduw, van kleur en vorm wat ter plekke ontstond. Mijn manier van schilderen is erg kleurrijk en gelaagd. Kijk in mijn portfolio voor voorbeelden van mijn werk.

Dank je wel voor je vertrouwen. Ik hoop dat je veel plezier beleefd aan het kijken en voelen van je kunstwerk.

Stuur me een bericht

Akkoord