Over mij

Mijn tekenstijl kenmerkt zich door een geheel eigen sfeer, die ook met het gebruik van verschillende technieken en materialen herkenbaar blijft. Of het nu eigen werk of tekeningen in opdracht is. Het zijn rijke werken, waarin steeds mijn inspiratie, afstemming, humor, kleur, detail en de liefde voor de natuur tot uiting komt. Mijn naam is Fannie Coenen, en onder de naam ‘Fannie Coenen – Art with Love ♥’ breng ik mijn tekeningen de wereld in. Deze tekeningen worden voornamelijk gedeeld via mijn social media kanalen op Facebook en Instagram.  Pas na een tijdje komen ze terecht op deze website voor de verkoop.

Om nieuwe tekentechnieken te leren en mezelf te blijven bekwamen in het tekenen, volg ik regelmatig creatieve cursussen en workshops. De schoonheid van onze natuur vastleggen in tekeningen en anderen daarmee inspireren, geeft mij veel voldoening. Daarbij werk ik vanuit mijn intuïtie, creativiteit en vakvrouwschap.
Naast mijn liefde voor het tekenen vind ik het ook erg leuk om bloemen en insecten te fotograferen, om te lezen en onderzoek te doen, om plezier te hebben, te wandelen en tuinieren. Ik heb een achtergrond in de biologische tuinbouw en ik werk al meer dan 15 jaar als vrijwilliger op biologische tuinderijen.

Fannie, kunstenaar van deze website