Over mij

Mijn tekenstijl kenmerkt zich door een geheel eigen sfeer, die ook met het gebruik van verschillende technieken en materialen herkenbaar blijft.
Of het nu eigen werk of tekeningen in opdracht is. Het zijn rijke werken, waarin steeds mijn inspiratie, afstemming, humor, kleur, detail en de liefde voor de natuur tot uiting komt. Mijn naam is Fannie Coenen, en onder de naam ‘Fannie Coenen Art with Love’ breng ik mijn tekeningen de wereld in. Ik teken graag. En ik volg regelmatig her en der creatieve cursussen en workshops om nieuwe technieken te leren.  Ik hou daarnaast ook van fotograferen, van wandelen en tuinieren.

Op mijn vele wandelingen en struintochten in de natuur verzamel ik mooie veertjes, schelpen, boomschors en stenen. En ik maak foto’s van alle ontdekkingen die niet mee naar huis kunnen. De natuur bezorgt mij dan ook veel inspiratie en dat zie je terug in mijn werk. Collages van deze verzamelingen zijn ook terug te vinden in de mixedmedia werkjes die ik maak.
Een wandeling is voor mij regelmatig stilstaan en me verwonderen over hoe iets is gevormd of gegroeid. Een bloem, een schelp, een bladrozet, de veer van een vogel bekijken of de doorschijnende, al verterende bladeren in de herfst bevoelen.
Ik kijk graag naar de grillige vormen van een boomknoest, waarin ik dan van alles zie aan fantasiewezentjes… wat dan vervolgens weer tot uitdrukking komt in een volgende tekening.

Fannie, kunstenaar van deze website