Over mij

Dit is het gezicht achter Fannie Coenen Art with Love ♥, en mijn naam is Fannie Coenen. Ik ben links handiger dan rechts;-), en teken naar waar-neming en waarvoeling; natuur, natuurwezens (zoals de crazy creatures), mandala, ik maak intuïtieve tekeningen en een heleboel meer.

In mijn tekenwerk combineer ik allerlei technieken en materialen. Om nieuwe tekentechnieken te leren en mezelf te blijven bekwamen in het tekenen, volg ik regelmatig creatieve cursussen. Mijn tekenstijl kenmerkt zich door een geheel eigen sfeer, die ook met het gebruik van verschillende technieken en materialen herkenbaar blijft. Of het nu eigen werk of tekeningen in opdracht is. Het zijn rijke werken, waarin steeds mijn inspiratie, afstemming, humor, kleur, detail en de liefde voor de natuur tot uiting komt. Ik teken al jarenlang, begon ermee in mijn kleuterjaren, en toch, vind ik het spannend, elke keer weer, om te beginnen.
Zowel met een ‘vrije tekening’ als met een tekening in opdracht.

Ik hou van een levensstijl waarin ruimte blijft voor verwondering, voor nieuwsgierigheid & verbinding. Ik ben lerende om steeds meer concessieloos mezelf te zijn. De essentie te leven. Net zoals ik dat doe in mijn tekeningen.

Naast mijn liefde voor het tekenen vind ik het ook erg leuk om natuur te fotograferen, om te schrijven, lezen en onderzoek te doen, om plezier te hebben, te wandelen en tuinieren.

Fannie Coenen, eigenaar van deze website