Over mij

Mijn tekenstijl kenmerkt zich door een geheel eigen sfeer, die ook met het gebruik van verschillende technieken en materialen herkenbaar blijft.
Of het nu eigen werk of tekeningen in opdracht is. Het zijn rijke werken, waarin steeds mijn inspiratie, afstemming, humor, kleur, detail en de liefde voor de natuur tot uiting komt. Mijn naam is Fannie Coenen, en onder de naam ‘Fannie Coenen Art with Love’ breng ik mijn tekeningen de wereld in. Ik teken graag. En ik volg regelmatig her en der creatieve cursussen en workshops om nieuwe technieken te leren.  Ik hou daarnaast ook van fotograferen, van wandelen en tuinieren.

Het liefst zit ik in de natuur. Om me heen te kijken en me te verwonderen over al het moois. Ik ben vooral iemand die met haar handen bezig is. Ik vind werken in de natuur heerlijk om te doen. Ik heb een achtergrond in de biologische tuinbouw en ik doe her en der op biologische tuinderijen al 16 jaar vrijwilligerswerk. Ik ben ook nieuwsgierig, ik denk graag na over de dingen en observeer de wereld in en om mij heen. Naast dat filosofische en analytische deel, zit er ook een creatief en artistiek deel in mij. De schoonheid van de natuur vastleggen in tekeningen en anderen daarmee inspireren, geeft mij veel voldoening. Ik werk daarbij vanuit mijn intuïtie, creativiteit en vakvrouwschap.

 De natuur bezorgt mij veel inspiratie en dat zie je terug in mijn werk. Een wandeling is voor mij regelmatig stilstaan en me verwonderen over hoe iets is gevormd of gegroeid. Een bloem, een schelp, een bladrozet, de veer van een vogel bekijken of de doorschijnende, al verterende bladeren in de herfst bevoelen.
Ik kijk graag naar de grillige vormen van een boomknoest, waarin ik dan van alles zie aan fantasiewezentjes… wat dan vervolgens weer tot uitdrukking komt in een volgende tekening.

Fannie, kunstenaar van deze website