Recensies

Bijzonder kunstwerkje

Zonder veel informatie heb je de opdracht aangenomen om een passende tekening te maken om kado te geven.
Een tekening noem je het zelf bij aanvang, maar het is toch meer kunst. Fannie, je maakt bijzondere kunstwerkjes en zo vol detail en kloppend. Helemaal vanuit je gevoel, wat er in je opkomt en het lukt je om dit om te zetten in iets prachtigs.
Erg blij mee.
Dank je wel!
Benno

Prachtige kleuren

Voor mijn verjaardag heb ik een mooie intuïtieve tekening laten maken door Fannie. Ik heb echt een hele mooie tekening in ontvangst mogen nemen.
Met vele prachtige kleuren en elementen die ze er in heeft verwerkt.

Diana

Een kleurrijke tekening

Fannie maakte voor mij persoonlijk in opdracht een kunstwerk, op fijn A5 formaat. Ik heb haar alle vertrouwen gegeven, en eigenlijk alleen aangegeven dat ik zo weg ben van Neurographic Art. Zij gebruikt die tool zo mooi in haar werk, vind ik.
Fannie hield me tijdens haar werkproces steeds op de hoogte, ook regelde ze voor me dat het werk werd ingelijst.
Toen ik de tekening in ontvangst nam, wist ik waarom ik Fannie had gevraagd: een kleurrijke tekening met verschillende materialen die zorgen voor diepgang. Ze heeft er met haar ziel en zaligheid aan gewerkt.
Ik blijf nieuwe dingetjes ontdekken.
Hij krijgt een mooi plekje in ons huis.
Mijn persoonlijke stukje kunst, een echte Fannie Coenen. 

Irene

Sfeervol en zorgvuldig

Fannie heeft voor de wekelijkse vrijwilligers van de Naturentuin mooie notitieboekjes getekend als eindejaarsgeschenk. Met voor iedereen een speciale bloem of dier er op, heel sfeervol en zorgvuldig. Iedereen was verrast en blij met zo’n prachtig handgetekend en persoonlijk cadeau!

Anneke

eigenaresse, Naturentuin

Aandacht en toewijding

We waren direct enorm fan van deze Dreamcatcher. Precies zoals we het in gedachten hadden. Dankjewel Fannie voor de aandacht en toewijding.

Luc en Lenny

Verbonden met de energie

Wat een eer dat ik deze persoonlijke tekening mocht krijgen, hoe mooi dat je zo verbonden bent geweest met mijn energie waardoor heel de tekening klopte.
Zonder op de inhoud in te gaan, het is een tekening geworden
van mij, ik ben het!

Anneke

Persoonlijke visualisatie

Ergens heel spannend om kunst te kopen zonder het van tevoren te zien.
Maar met de kennismaking met Fannie was ik al snel overtuigd dat zij daadwerkelijk de gave heeft om op iemand in te tunen en zijn of haar innerlijke te vertalen in een persoonlijke visualisatie.
De tekening raakte me vanaf het 1e moment, was ontroerd, maar ook zoveel te zien en ontdekken zonder daarbij afbreuk te doen aan het totaalbeeld.
Met trots hangt de tekening op een prominente plek in huis waar ik nog regelmatig geniet van de details en
“in tune” om het weer aan te voelen.
Absoluut een aanrader!

Joost

Waardevol kado

Toen Fannie mij vertelde over wie ze is en wat ze doet, was ik zo geraakt dat ik meteen de opdracht gegeven heb voor de tekening.
Ik was overweldigd door het resultaat, moest het echt op me laten inwerken en ik ben er superblij mee! Het heeft een mooi plekje gekregen in ons huis zodat ik er elke dag naar kan kijken en ik heb de tekening als achtergrond op mijn telefoon.
Ook de beschrijving van het tekenproces die Fannie erbij levert is heel fijn. Voor een deel herkenbaar maar ook symboliek en dingen in het proces waar ik nog geen antwoord op heb, of nog mee aan de slag mag.
Ik vind het echt een heel waardevol kado voor mezelf maar ik zou het ook aan een ander kado doen. Het is heel persoonlijke kunst met een boodschap.

Astrid

Detail van onze tuin

Heel graag wil ik je danken voor de mooie tekening waarin je een detail van onze tuin in beeld hebt gebracht.

Christien

Uniek exemplaar

Stylisch, funny en vernieuwend!
Een uniek exemplaar, die helm!
Hij is mooi geworden!

Françoise