In deel 1 kon je lezen hoe je een ondergrondje maakt, en in deel 2 ontdekte je je eerste crazy creature. Dit is deel 3 waarin we ze gezellig aan elkaar gaan tekenen. Als je hier pas aanhaakt, is het handig om eerst die twee eerste delen te lezen en je voorbereidingen te treffen.

Nu je de slag te pakken hebt en misschien al je tweede of derde wezentje ontdekt hebt, is het je vast al opgevallen dat het echt sociale groepswezentjes zijn. Ze zitten het liefst tegen elkaar aan. Kijken dezelfde kant op, of zitten ondersteboven. Niet iedereen wordt daar vrolijk van; sommigen kijken ronduit sjacherijnig. Maar misschien is dat gewoon hoe hun snoet het fijnste zit. Je weet t niet. 😉

Je tekent zoveel of zo weinig crazy creatures als je wil. Je mag ze inkleuren, je mag ze allemaal wiebeloogjes geven, of niet. Je mag ze ook zelfbedachte snorharen geven, tanden, snavels of vlinders op de snuit, zoals ik deed in mijn voorbeeldje. Ik teken meestal door tot mijn hele vel vol is, en ik niets meer kan ontdekken.

Je kunt ze een tijdje bij je houden om naar te kijken. Of als kaartje opsturen ter opvrolijking aan een dierbare. Of om hem of haar uit te nodigen samen met jou meer crazy creatures te komen ontdekken.
Plak je tekeningetje met goede lijm of dubbelzijdige tape op een blanco dubbele wenskaart of een correspondentie kaart. Ik stuur ze meestal zelf op als verjaardagskaart of gewoon voor de leuk.
Of ik hou ze zelf, omdat ik hebberig ben en er t liefst zelf tegenaan kijk, haha. Ik ben benieuwd naar jullie creaties ♡. Je mag me een mailtje sturen met footootje op info@fanniecoenen.nl zodat ik ervan kan meegenieten..

de vlek omranden met fineliner zodat je de crazy creatures beter kunt zien
Crazy creatures klitten graag samen op een hoopje