Herfst..bladeren verkleuren, en vallen op de grond. Het waait meer en wordt buiten kouder en natter; paddestoelen schieten uit de grond en het plantenleven sterft bovengronds af. Bomen laten hun blaadjes gewoon los en trekken hun levenskracht weer naar binnen voor de winter.

Alles is constant in beweging. En voor mij voelt het meebewegen hiermee als het volgen van de seizoenen. Het is zo natuurlijk-logisch, de natuur te volgen die me inspireert. Ik doe net als de bomen; ik stop met blaadjes vasthouden die losgelaten willen worden. Maniertjes, gewoontes, spullen, zelfs kleuren in mijn huis, die niet meer passen bij wie ik nu ben. Authentiek Fannie is de kleurcode die over alles heen gelegd wordt. Deze beweging uit zich op verschillende gebieden in mijn leven.

Eén van die gebieden is mijn website. Ik ga met de herfst en de winterbeweging mee, en waai er doorheen. Ik ga opruimen, wegdoen, loslaten. Dat betekent op=op aanbiedingen, herstructureren en ruimte maken voor nieuw werk.

Dat gezegd hebbende: voortaan is er een Sale pagina, diverse  wenskaarten gaan uit het assortiment, wees er snel bij als je deze graag nog wil hebben.

 

3dlijstje met zwart wit tekening en papapers