Neurographic Art en Neurographica

Cursus en Workshop in Nederland en België

Op deze pagina vind je een overzicht van de websites van docenten en trainers die Neurographic Art en/of Neurographica lessen verzorgen in Nederland en België. Ik kreeg regelmatig de vraag of ik zelf cursus geef, (nee) en of ik weet waar er iets te vinden is in Nederland. Vandaar dat ik deze lijst heb samengesteld.
Deze lijst is in wording, en zeker nog niet compleet.

Heb je een tip bij wie er nog meer cursussen of workshops te volgen zijn? Stuur me dan even een bericht via het contactformulier.
Dan zet ik het webadres erbij op de lijst.

 

Noord-Brabant

Zeeland

Zuid Holland

Noord Holland

Gelderland

 

België

    • https://neurographicacenter.be/
      Neurographica, ook online workshops. Lille, België
      ps er staat hier een streep doorheen, maar de link doet het gewoon. Ben nog aan het uitvogelen hoe ik dat wegkrijg..
Neurographic Art mandala, gemaakt tijdens cursus Neurographic Art in Breda