Recensies

Zou je graag een mooie recensie willen schrijven over mijn wenskaarten, of van mijn tekenwerk voor jou, maar weet je niet waar?
Er zijn 2 mogelijkheden: op Google als je zelf de recensie wilt plaatsen. En/of hier op de site.
Stuur dan je bericht via het contactformulier. Ik plaats je recensie dan met een klein fotootje van de wenskaart die je zo mooi vind, of het tekenwerk dat ik voor je gemaakt heb. Dat kan met je voornaam of initialen, maar anoniem mag ook! Eventueel aangevuld met je bedrijfsnaam.

Bijzonder kunstwerkje

Zonder veel informatie heb je de opdracht aangenomen om een passende tekening te maken om kado te geven.
Een tekening noem je het zelf bij aanvang, maar het is toch meer kunst. Fannie, je maakt bijzondere kunstwerkjes en zo vol detail en kloppend. Helemaal vanuit je gevoel, wat er in je opkomt en het lukt je om dit om te zetten in iets prachtigs.
Erg blij mee. Dank je wel!
Benno

Prachtige kleuren

Voor mijn verjaardag heb ik een mooie intuïtieve tekening laten maken door Fannie. Ik heb echt een hele mooie tekening in ontvangst mogen nemen. Met vele prachtige kleuren en elementen die ze er in heeft verwerkt.

Diana

Persoonlijk stukje kunst

Fannie maakte voor mij persoonlijk in opdracht een kunstwerk, op fijn A5 formaat. Ik heb haar alle vertrouwen gegeven, en eigenlijk alleen aangegeven dat ik zo weg ben van Neurographic Art. Zij gebruikt die tool zo mooi in haar werk, vind ik.
Fannie hield me tijdens haar werkproces steeds op de hoogte, ook regelde ze voor me dat het werk werd ingelijst.
Toen ik de tekening in ontvangst nam, wist ik waarom ik Fannie had gevraagd: een kleurrijke tekening met verschillende materialen die zorgen voor diepgang. Ze heeft er met haar ziel en zaligheid aan gewerkt.
Ik blijf nieuwe dingetjes ontdekken.
Hij krijgt een mooi plekje in ons huis.
Mijn persoonlijke stukje kunst, een echte Fannie Coenen. 

Irene

Intuïtie en afstemming

Toen je me vertelde dat je intuitief tekeningen maakte, was ik heel benieuwd naar hoe dat er zou gaan uitzien. Ik was er zelf niet zo bekend mee, maar toen je me vertelde dat je door middel van intuitie en afstemming te werk ging, was mijn nieuwschierigheid gewekt. Het resultaat was een prachtige tekening in pastel, waarbij ik meteen mijn eigen “herkenbaarheid” of “zijn” opmerkte. Daarnaast straalt dit kunstwerkje ook jouw eigen kennis en kunde uit en is je volledige inzet hierin voelbaar.

Nogmaals dank hiervoor… Het gaat een mooie plek in ons huis krijgen!

Götwin

Diep geraakt

Toen ik mijn intuïtieve tekening van jou kreeg, werd ik diep geraakt.
Groot en klein, rust en druk.
Een prachtige krachtige, rustige en zuivere kern. Daar omheen veel kleuren en beweging.
Zo herkenbaar in mijzelf.
Je vertelde ook dat je veel verdriet had gevoeld. Op dat moment herkende ik dat niet direct.
Maar nu zijn er al weer dingen aangeraakt. Ze zijn verborgen in druk doen/zijn en beweging.
Het kijken ernaar werkt helend en bevrijdend, waardoor van grote waarde. Daarnaast prachtig om naar te kijken. Zoveel licht en liefde heb je erin gestopt. Dank je wel.
🙏
Nicole

Dankbaar

Stil werd ik ervan, sprakeloos, toen je me dit schilderij toonde. De stromen van energie die door dit schilderij gaan. Het gebruik van de kleuren. Ik werd het schilderij ingetrokken. Ik zie de zwarte randen van duisternis die ik aan het oplossen ben, de familiepatronen en de pijnpunten. De vele wegen die ik heb bewandeld en die ik nog zal gaan bewandelen. Het vallen en opstaan. We zijn  immers op deze aardkloot om te leren, om ervaringen op te doen. Door alles heen blijft er toch licht schijnen. Het licht wat mij het schilderij inzuigt met haar frisse heldere kleuren die ervan afspatten en mijn ogen blijven aantrekken. Ik ben zeer dankbaar dat ik dit schilderij aan mijn collectie kan toevoegen. Het zal een plek krijgen zodat ik en anderen het schilderij goed kunnen bewonderen.

Dankjewel.

Nick

Sprakeloos

Ik ben sprakeloos van verwondering hoe prachtig de Lemniscaat mandala eruit ziet..

Riki

Hartwezentjes

Ik ben helemaal weg van de lieve hart wezentjes, die Fannie maakt.
Zo schattig en voor heel veel gelegenheden bruikbaar. Zo heb ik ze al gebruikt voor een huwelijk, verjaardag, jubileum en zelfs als rouwkaart. Ik heb er zelfs een stempeltje van.
Dankjewel Fannie, voor deze schattige met liefde gevulde en vast ook met liefde gemaakte kaartjes.

Nancy

Superblij

Ben nog steeds superblij met de mooie persoonlijke mandala.

Bep

Sfeervol en zorgvuldig

Fannie heeft voor de wekelijkse vrijwilligers van de Naturentuin mooie notitieboekjes getekend als eindejaarsgeschenk. Met voor iedereen een speciale bloem of dier er op, heel sfeervol en zorgvuldig. Iedereen was verrast en blij met zo’n prachtig handgetekend en persoonlijk cadeau!

Anneke

eigenaresse, Naturentuin Goirle

Aandacht en toewijding

We waren direct enorm fan van deze Dreamcatcher. Precies zoals we het in gedachten hadden. Dankjewel Fannie voor de aandacht en toewijding.

Luc en Lenny

Verbonden met de energie

Wat een eer dat ik deze persoonlijke tekening mocht krijgen, hoe mooi dat je zo verbonden bent geweest met mijn energie waardoor heel de tekening klopte.
Zonder op de inhoud in te gaan, het is een tekening geworden
van mij, ik ben het!

Anneke

Persoonlijke visualisatie

Ergens heel spannend om kunst te kopen zonder het van tevoren te zien.
Maar met de kennismaking met Fannie was ik al snel overtuigd dat zij daadwerkelijk de gave heeft om op iemand in te tunen en zijn of haar innerlijke te vertalen in een persoonlijke visualisatie.
De tekening raakte me vanaf het 1e moment, was ontroerd, maar ook zoveel te zien en ontdekken zonder daarbij afbreuk te doen aan het totaalbeeld.
Met trots hangt de tekening op een prominente plek in huis waar ik nog regelmatig geniet van de details en
“in tune” om het weer aan te voelen.
Absoluut een aanrader!

Joost

Waardevol kado

Toen Fannie mij vertelde over wie ze is en wat ze doet, was ik zo geraakt dat ik meteen de opdracht gegeven heb voor de tekening.
Ik was overweldigd door het resultaat, moest het echt op me laten inwerken en ik ben er superblij mee! Het heeft een mooi plekje gekregen in ons huis zodat ik er elke dag naar kan kijken en ik heb de tekening als achtergrond op mijn telefoon.
Ook de beschrijving van het tekenproces die Fannie erbij levert is heel fijn. Voor een deel herkenbaar maar ook symboliek en dingen in het proces waar ik nog geen antwoord op heb, of nog mee aan de slag mag.
Ik vind het echt een heel waardevol kado voor mezelf maar ik zou het ook aan een ander kado doen. Het is heel persoonlijke kunst met een boodschap.

Astrid

Detail van onze tuin

Heel graag wil ik je danken voor de mooie tekening waarin je een detail van onze tuin in beeld hebt gebracht. De boedha achter de hei en omringd door groen, geel en paarse natuur. Ik ervaar het als heel leuk om een stukje tuin binnen, in huis te kunnen aanschouwen. Een dierbaar beeld ‘gevangen’ in een levendig beeld.

Christien

Uniek exemplaar

Stylisch, funny en vernieuwend!
Een uniek exemplaar, die helm!
Hij is mooi geworden!

Françoise