Welke persoonlijke gegevens deze website verzamelt en waarom

Contactformulier

Als je als bezoeker een bericht achterlaat via het contactformulier, verzamelt de site de gegevens getoond in het reactieformulier, het IP-adres van de bezoeker en de “browser user agent” om te helpen spam te detecteren.

Cookies

Indien je deze website bezoekt, wordt er een tijdelijke cookie opgeslagen om te controleren of je browser cookies accepteert en ook voor een juiste schermweergave. Deze cookie bevat geen persoonlijke gegevens en wordt 1 jaar bewaard. Wanneer je een bericht stuurt, wordt een aanvullende cookie door je browser opgeslagen. Deze cookie bevat geen persoonlijke data en is na een dag verlopen.

Met wie ik jouw gegevens deel

Ik verstrek vanwege privacy geen gegevens aan derden, met 1 uitzondering;
de website waarin ik mijn facturen maak. Hiermee heb ik een verwerkers-overeenkomst gesloten om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van jouw gegevens.

Hoe lang ik jouw gegevens bewaar

Als je klant wordt, deel je enkele persoonlijke gegevens met mij.

Dit zijn de persoonsgegevens die ik vastleg:
–     Voornaam,  achternaam;
–     Straatnaam, huisnummer, postcode en woonplaats;
–     evt: telefoonnummer;
–     E-mailadres;

Deze persoonsgegevens worden uitsluitend gebruikt om je bestelling te kunnen verwerken.
Ik benadruk dat ik je persoonsgegevens niet gebruik voor commerciële doeleinden. Na het afhandelen van de bestelling bewaar ik de gegevens 7 jaar, vanuit wettelijke verplichting, zoals voor administratie en de belastingaangifte.

Welke rechten je hebt over je gegevens

Als je niet wilt dat ik je persoonsgegevens daarna nog bewaar, dan kun je dit aangeven via het contactformulier op de website of door mij een mail te sturen. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot verwijdering van gegevens door jou is gedaan, ben ik verplicht om je vervolgens te vragen een kopie van je identiteitsbewijs op te sturen.
Maak in deze kopie je pasfoto en Burgerservicenummer (BSN) zwart, ter bescherming van je privacy.
Ik zal je gegevens dan direct verwijderen.

Mijn contactinformatie

Fannie Coenen
Durendaelweg 68
5056 MX Berkel Enschot

Telefoonnummer: 06-7870270
E-mail: info@fanniecoenen.nl

KvK nummer: 69119880
BTW nummer: NL001773675B94

 

Algemene Voorwaarden

Als je een bestelling plaatst, geef je aan dat je akkoord gaat met de Algemene Voorwaarden.
Ik behoud mij het recht voor om deze algemene voorwaarden aan te vullen of te wijzigen.

Prijzen en betalingen

 1. Betaling van de bestellingen geschiedt binnen 14 werkdagen na ontvangst van de factuur, tikkie of betalingsgegevens per mail
 2. Je kunt betalen door middel van overschrijving van het totaalbedrag op rekeningnummer:
  NL 97 ASNB 0706 8490 86 t.n.v. Fannie Coenen Art with Love. Maak hierbij vermelding van het factuurnummer of omschrijving van het bestelde product
 3. De prijzen van alle producten en tekeningen gelden zoals vermeld op fanniecoenen.nl en zijn BTW vrijgesteld. Tarief voor verzending is in de meeste gevallen opgenomen in de prijs, behalve bij aanbiedingen, en aankoop van originele tekeningen.

Levering

 1. Wenskaarten, tekeningen en andere producten worden via Post.nl of DHL verzonden
  Zodra een pakket of brief op de post is gegaan, gelden de voorwaarden van PostNL en DHL
 2. Kunstwerken worden altijd goed ingepakt en aangetekend verzonden, hiervoor worden extra verzendkosten berekend
 3. Kunstwerken kunnen ook bij mij thuis afgehaald of persoonlijk naar je gebracht worden. Voor de 2e optie worden de reiskosten in rekening gebracht.
 4. Op zaterdag, zondag, gedurende vakanties en feestdagen werk ik in principe niet

Annuleren

Je kunt je bestelling annuleren vóórdat de verzending op de post gaat. Hier hoef je geen reden voor op te geven. Stuur mij binnen 24 uur een mail als je besluit je bestelling te annuleren. Ik stort je het betaalde bedrag aan je terug.

Milieu

Al het drukwerk wordt standaard digitaal gedrukt op FSC gecertificeerd papier. Het digitale drukwerk dat de drukker produceert is vrij van alcohol, wasmiddelen en chemicaliën. Dit in tegenstelling tot offset drukwerk.

Bij grote bestellingen verzend ik zoveel mogelijk in eerder gebruikt verpakkingsmateriaal en doosjes.
Dit om de afvalberg te verminderen.

Auteursrecht

 1. De ontwerpen en tekeningen van Fannie Coenen zijn auteursrechtelijk beschermd. Zonder mijn mondelinge dan wel schriftelijke toestemming mogen de ontwerpen en tekeningen niet worden nagemaakt en/of verveelvoudigd
 2. Je dient mijn gehele naam (Fannie Coenen) dan wel bedrijfsnaam (Fannie Coenen- Art with Love) en website (www.fanniecoenen.nl) te vermelden bij het delen van mijn tekeningen en producten. Dit geldt voor sociale media, via mail of elke andere wijze van publicatie
 3. Fannie Coenen blijft de eigenaar van speciaal op maat gemaakte ontwerpen. Deze ontwerpen kunnen door mij opnieuw gebruikt worden in de wenskaartencollectie of anderszins

Klachten en aansprakelijkheid

 1. Ik ben niet aansprakelijk voor directe en/of indirecte schade die na levering, door welke oorzaak dan ook, ontstaan zijn bij de klant
 2. De klant is zelf aansprakelijk voor fouten in het (mail-)adres die verkeerd zijn doorgegeven
 3. De kleuren van de kaarten en kunstwerken op het beeldscherm zijn nooit exact gelijk aan de realiteit
 4. Zodra een pakketje of een brief door mijzelf op de post is gedaan naar de klant, gelden de leveringsvoorwaarden van PostNL en DHL