Wie is Fannie?

Mijn naam is Fannie Coenen, en onder de naam ‘Fannie Coenen – Art with Love ♥ breng ik mijn intuïtieve kunst de wereld in.  Zowel onze eigen innerlijke, als de uiterlijke natuur is mijn leidraad en inspiratiebron in werk en leven.

Naast het tekenen werk ik in de natuur, in de biologische tuinbouw op een zelfpluktuin. Daarnaast heb ik een eigen moestuin en een balkontuin waar ik me over ontferm. Ik wandel graag, en breng de elementen die ik daar tegenkom weer terug in mijn tekenwerk. Ik heb een fascinatie voor water, voor de schittering van zon op bewegend water, voor de kracht van water, en de vorm van de waterwegen in de aarde. Diezelfde waterwegen zie ik ook terug in de wortelstelsels, en in een boomkruin, in de ontelbare takken, twijgjes en ontspruitende blaadjes. Ik combineer allerlei technieken die ik her en der oppikte in de vele workshops en cursussen die ik heb gevolgd door de jaren heen. Daar maak ik vervolgens mijn eigen potpourri van. Ik teken sinds mijn kleuterjaren, en toch vind ik het elke keer weer spannend om te beginnen aan iets nieuws.

Mijn art with Love ♥ maak ik vanuit het Slow Design principe.
Ik maak met bewust gerichte aandacht keuzes die op natuurlijke wijze passen bij mij, en een liefdevol en duurzame levensstijl.

Toverwoorden zijn voor mij verwondering, verbinding en natuur.


Neem bij interesse in mijn werk contact met me op.

Fijn dat je er bent. Dank je wel voor je aandacht!

grappige profielfoto van Fannie bij haar favoriete natuur, de waterval