Over mij

Mijn naam is Fannie Coenen, en onder de naam
‘Fannie Coenen – Art with Love ♥ breng ik mijn intuïtieve kunst en kaarten de wereld in.

Let nature inspire you

Zowel onze eigen innerlijke, als de uiterlijke natuur is mijn leidraad en inspiratiebron in werk en leven. Het volgen van mijn intuïtie, met een flinke dosis nieuwsgierigheid is voor mij de manier geworden om mijn leven en kunstenaarschap als een ont-dekkingsreis te zien.

Soms is het pikdonker, zwart en rauw, onthutsend. Is het beangstigend, en voel ik me kwetsbaar. Andere momenten is het gemoed licht, gaat alles in flow, als vanzelf, en volg ik alleen de ingevingen.
Vaak zorgt dit dan voor een kriebeltje in mijn buik, een licht gemoed, met een glimlach om de lippen en ogen vol plezier. Beide kanten, het donkere en het lichte zijn zichtbaar in mijn intuïtieve kunst.

Groepsexpositie

Tot en met 11 oktober is er een groepsexpositie van de cursisten van Creatief Atelier Luna in Cultureel centrum Het Kraaienest, Tweeschaar 12 in Breda. Ik neem deel aan deze expositie met het schilderij ‘Kraaiennest’ dat ik maakte tijdens mijn eerste cursus bij het atelier: ‘Schilderen als Hundertwasser’.

Bij Creatief Atelier Luna heb ik de afgelopen 5 jaar verschillende teken, – en schildercursussen gevolgd; Schilderen als Hundertwasser, Kandinsky, Zentangle, Neurographic Art 1, 2 en 3. Enkele werken die ik tijdens deze cursussen heb gemaakt, zijn al opgenomen in mijn portfolio.
Alle werken zijn ook bij mij thuis te bezichtigen.
Neem bij interesse contact met me op.

foto van Fannie Coenen op een creatieve markt