Wie is Fannie?

Mijn naam is Fannie Coenen, en onder de naam ‘Fannie Coenen – Art with Love ♥ breng ik mijn intuïtieve kunst de wereld in.  Zowel onze eigen innerlijke, als de uiterlijke natuur is mijn leidraad en inspiratiebron in werk en leven.

In de natuur kom ik tot rust, en beweeg me ik als vanzelf, in tegenstelling tot het stadse en sociale leven waar ik me altijd wat onhandig voel. Ik werk met veel plezier in mijn eigen biologische no-dig moestuin en op het balkon staan bakken met bietjes, aardappels, sla, peultjes en veel bloemen en kruiden.
Wandelen doe ik graag, de zee is mijn favoriete landschap, maar het limburgse land met haar holle wegen en heuvels kan me ook zeer bekoren. Ik breng takjes, veertjes, schelpen mijn huis in en de beelden die bij me achterblijven, komen weer terug in mijn tekeningen en schrijfsels.

Fascinatie

Ik heb een fascinatie voor de wir war van takken en twijgjes van de bomen, ik kan daar eindeloos naar kijken. Wat me ook fascineert is de schittering van de zon op bewegend water, de kracht van de zee, en de vorm van de waterwegen in de aarde. Diezelfde vorm van de waterwegen zie ik ook terug in de takkenstelsels, wortelstelsels, in de vele schimmels die onze aarde verlevendigen maar ook in onze bloedvaten, in de longen. Deze fascinaties vind je terug in mijn tekeningen. Zichtbaarder in die van de laatste paar jaar, waar ik experimenteer met Neurographic Art. Ik maak er mijn eigen potpourri van.

Neem bij interesse in mijn werk contact met me op.

Fijn dat je er bent. Dank je wel voor je aandacht!

Fannie op de rug gezien, met schaapjes in de wei